FAWAKA NIJMEGEN

FAWAKA NIJMEGEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 105 beoordelingen
16 jan 2022 om 18:43 Niet echt bijzonder, lijkt wel een magnetron maaltijd hoe het wordt ingepakt
14 jan 2022 om 21:29 Was lekker moat
7 jan 2022 om 4:36 Troep eten nooit meer voor mij, om hier te bestellen bij deze onbeschofte mensen totaal geen respect voor de mensheid begrijp niet dat mensen hier bestellen BLIJF WEG HIER. Als je een klacht hebt zijn ze ronduit brutaal te noemen
17 dec 2021 om 20:09 Erg weinig groente. De rijst was een beetje droog. Wel kip, wel varken maar geen worst. Ik vond het maar een karig maaltje. Dat was vroeger wel anders hier. De bezorger was uitermate vriendelijk en vrolijk en had duidelijk plezier in zijn werk
12 dec 2021 om 9:30 Altijd goed!!!
1 dec 2021 om 21:28 Troep eten, zelfs mijn hond die wil het niet hebben en heeft diarree. Bezorgtijd veels te lang, en asociaal personeel als je belt IK RAAD IEDEREEN AF HIER TE BESTELLEN!!!! 0 STERREN
27 nov 2021 om 18:05 Een grote bestelling geplaatst. Hier anderhalf uur op gewacht. Eten was slecht en koud.
14 nov 2021 om 20:02 Correcte en vriendelijke bezorging en zoals altijd lekker Surinaams van Fawaka
8 nov 2021 om 18:31 the order was ready super fast for picking up and the food was delicious, good proportions and good flavor. Totally recommended!
6 nov 2021 om 20:44 Piepjonge bezorger met lollie in z'n mond, snapte nĂ­et wat afstand houden was?! Andere bezorgers zetten de tas neer zodat je het er zelf uit kunt pakken. Aardappelen leken wel puree, kapotgekookt? Maar smaakte goed.
30 okt 2021 om 9:31 Wij hebben lekker gegeten!
26 okt 2021 om 21:35 Eten/broodjes wat aan de zuinige kant zoals de pom. Fawaka AUB meeer UITLEG nodig in de menulijst over de hapjes bijvoorbeeld wat is Pitjel of andere extra's enzovoort. Dus more info needed, very importent thanks#